Apply for this job
Data Scientist
  • Job Ref: 27521
  • Job Type: Permanent
  • Location: Nieuwegein, Netherlands
  • Salary: €70,000 - €72,000 pa

Mijn klant is een bedrijf uit de Consulting Company gevestigd in Nieuwegein en zij zijn momenteel op zoek naar een Data Scientist.

Enkele belangrijke feiten / interessante punten over dit bedrijf zijn de volgende:

Biedt intelligentie diensten in: Advies Consultancy ontwikkeling Implementatie & meer.

Hoogwaardige informatiebeheersdiensten voor effectief bedrijfsbeheer.

Je bent volledig vrij om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Enkele belangrijke feiten / interessante punten over deze positie zijn de volgende:

Ben je op zoek naar een nieuwe balans tussen uitdagende projecten, persoonlijke ontwikkeling en bijbehorende waardering en beloning?
Bent u een inlichtingenspecialist op zoek naar de vrijheid en onafhankelijkheid van een ondernemer en de veiligheid, kracht en ondersteuning van een deskundige organisatie?

Ben je ambitieus en stel je jezelf doelen om als consultant binnen de organisatie te werken?
Ben jij iemand die met een glimlach op zijn gezicht en met fonkelende ogen over je onderwerp kan vertellen en anderen kan inspireren?
Ben jij iemand die enthousiast is, die graag zijn kennis deelt, anderen en respect helpt en wiens mening serieus wordt geluisterd?

Dan ben je aan het juiste adres!

Als Data Scientist en Big Data Developer bent u altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën op het gebied van big data, snelle gegevens, geen SQL en nieuwe SQL. Je hebt affiniteit met ETL, data warehouses en business intelligence en je volgt de ontwikkelingen op dit gebied op de voet.

De ideale kandidaat heeft ervaring met het volgende;

Essentiële vaardigheden:

Je ziet kansen uit de technologie en weet deze te vertalen naar werkende producten. U bent gedreven om gegevens te analyseren, te verwerken en te vertalen naar nuttige inzichten voor het bedrijf. Gedistribueerde gegevenssystemen, NoSQL-databases, XML, XPath en Xquery worden voor u afgesneden. Daarnaast ben je ook ondernemend, communicatief en enthousiast!

Gewenste vaardigheden:

Naast uitstekende en actuele kennis van het veld Data Science, heb je relevante praktische ervaring als Data Scientist gedurende meerdere jaren. Maar bovenal ben je bereid om steeds weer uit je gedachten te gaan. Je hebt tenminste:

Bachelor / Undergraduate-graad met een computerwetenschappen / wiskunde / econometrische achtergrond, bij voorkeur met de nadruk op machinaal leren of kunstmatige intelligentie.
Je hebt kennis van (en mogelijk ervaring met) technologie en methodologie in gestructureerde en ongestructureerde data.
Je beschikt over aantoonbare kennis en ervaring met statistische en wiskundige methoden van data-analyse (bijv. Neurale netwerken, random forest, text mining) en hun toepassing in bedrijfsprocessen.
Ruime kennis van algemene business intelligence-concepten.
Uitstekend begrip van bedrijfsprocessen en doelstellingen.
Een flinke dosis ambitie en doorzettingsvermogen.
Passie voor data en technologie, met een drang naar vernieuwing.
Gebalanceerde kennis van de volgende aspecten: intelligentie fundamentals, statistieken, programmeren, machine learning, text mining, visualisatie, big data, data-inname, data munging, toolbox.

Neem voor meer informatie contact op met megan Hill op (0) 1702 46 00 10, of stuur een kopie van uw CV naar danielle.roberts@datarevolutionhr.com Data Revolution, gespecialiseerde recruiters van ervaren Data-professionals zijn een handelsstijl van VMR Consultants Ltd en treden op als uitzendbureau in verband met deze vacature.

ERP Associates is a trademark of VMR Consultants | Registered Number: 4234001. VAT Number: 774 4848 82

Website design and built by: Revive.Digital